INSIGHTS

Rebellion Monkey weet welke paden leiden naar een sterk merk. Welke wetten er gelden. Hoe je samen je weg vindt naar je eigen merkidentiteit. En die ondoordringbare merkenjungle willen we ook voor jou inzichtelijk maken. 

Welcome to our jungle, have a banana while you’re here.

SESSIES

Rebellion Monkey neemt jou en jouw merk mee op ontdekkingstocht in een sessie van een dag. Kernwaarden, bedrijfswaarden, merkverhaal, doelgroepdenken of iets heel anders… Samen met jou bepalen we de grote uitdaging voor de dag. En gaan we keihard knallen om inzichten en draagvlak te krijgen. Meer over onze sessies >

WORKSHOPS

Bij Rebellion Monkey is iedereen welkom om in een gezellige, relaxte sfeer zijn ‘inner monkey’ te voeden. Dat doen we met workshops, lezingen of interessante sprekers én door ideeën uit te wisselen natuurlijk! Dat kan gaan over social media strategie, maar ook over het waarom van werken in de zorg of het onderwijs. Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte.

WHITEPAPERS EN BLOGS

We lopen al een tijdje rond de merkenjungle en hebben dus al de nodige kennis opgedaan en handige tools ontwikkeld. Die gebruiken we ons werk voor jou, maar je kunt er ook zelf mee aan de slag. In onze whitepapers en blogs lees je er alles over. Duik in onze blogs >

BIJ ONS GEEN ONBEGRIJPELIJK RECLAMEBLABLA.
WIJ HOUDEN ONZE IDEEËN LIEVER HELDER, CONCREET EN TOEPASBAAR.
EN BELANGRIJKER NOG: WE DELEN ZE GRAAG MET JOU.

BRANDKEY SESSIE
Het basiskamp markeert het begin van onze merkenexpeditie. In deze sessie bepalen we jouw bedrijfswaarden. Die vormen het vertrekpunt voor de reis die komen gaat.

KERNWAARDEN SESSIE
We dalen dieper af in de jungle. Tot aan de kern welteverstaan. In deze sessie bepalen we wat echt belangrijk is. Daarmee stippelen we de koers uit voor wat komen gaat.

EENDAAGSE SESSIE MERKVERHAAL VERTELLEN
Tijd om ons rondom het kampvuur te verzamelen. In deze sessie leren we je hoe je sterke merkverhalen vertelt. Essentieel om de juiste mensen aan je te binden.

EENDAAGSE SESSIE VAN DOELGROEP NAAR KLANT
Om te overleven, is kennis essentieel. In deze sessie leiden we je de weg naar potentiële klant. We laten je zien hoe ze zich gedragen. Maar ook hoe je ze vasthoudt.

Tijd voor de laatste beproeving. In deze sessie leren we je hoe je visuele tools ontwikkelt om de klant echt binnen te halen. Klaar om koning van de jungle te worden?   

Kernwaarden_RM

Onze
sessies
op locatie.

Welkom
in onze
jungle.

Blijf op
de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief