BOEK EEN SESSIE

Rebellion Monkey weet welke paden leiden naar een sterk merk. Welke wetten er gelden. Hoe je samen je weg vindt naar je eigen merkidentiteit. En die ondoordringbare merkenjungle willen we ook voor jou inzichtelijk maken. 

Welcome to our jungle, have a banana while you’re here.

STRATEGIE SESSIES

BRANDKEY SESSIE

Het basiskamp markeert het begin van onze merkenexpeditie. In deze sessie bepalen we jouw bedrijfswaarden. Die vormen het vertrekpunt voor de reis die komen gaat.

KERNWAARDEN SESSIE

We dalen dieper af in de jungle. Tot aan de kern welteverstaan. In deze sessie bepalen we wat echt belangrijk is. Daarmee stippelen we de koers uit voor wat komen gaat.

EENDAAGSE SESSIES

EENDAAGSE SESSIE MERKVERHAAL VERTELLEN

Tijd om ons rondom het kampvuur te verzamelen. In deze sessie leren we je hoe je sterke merkverhalen vertelt. Essentieel om de juiste mensen aan je te binden.

EENDAAGSE SESSIE VAN DOELGROEP NAAR KLANT

Om te overleven, is kennis essentieel. In deze sessie leiden we je de weg naar potentiële klant. We laten je zien hoe ze zich gedragen. Maar ook hoe je ze vasthoudt.

KERNWAARDEN NAAR BEELD

SESSIE VAN KERNWAARDEN NAAR BEELD

Tijd voor de laatste beproeving. In deze sessie leren we je hoe je visuele tools ontwikkelt om de klant echt binnen te halen. Klaar om koning van de jungle te worden?   

ONZE SESSIES
BIJ JOU OP LOCATIE

BOEK HIER JOUW SESSIE

Sessie boeken
Kies hier de sessie (meerdere sessies mogelijk)

Blijf op
de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief