BEN JIJ EEN TRAFFIC-/PROJECTMANAGER
DIE EEN TOF BUREAU ZOEKT?

Wij zijn Rebellion Monkey. Een creatief bureau voor merkidentiteit, merkstrategie en merkcommunicatie. Wij werken in de jungle van het bouwen van een sterk merk. Wij nemen onze klanten daarin mee op ontdekkingstocht en met de juiste overlevingstechnieken vinden we samen met de klant dé route naar een sterk merk. 

De kracht van Rebellion Monkey is om deze jungle voor onze klanten inzichtelijk, toegankelijk en toepasbaar te maken. Wij zetten hun merk neer als een totaalbeleving met relevante waarden voor haar klanten en medewerkers. Kortom: een merk waarmee ze ‘the king of the jungle’ worden en concurrenten de baas blijft.

We love to share our bananas

Wij zijn eigenzinnig en een tikkeltje tegendraads. Niet omdat we zo nodig rebels willen zijn, maar omdat we vaak vinden dat het beter kan en soms ook moet om een merk verder te brengen. We lopen niet zomaar mee met de kudde – wij kijken verder. Als traffic-/projectmanager kom je in een jong, klein en creatief team. Je krijgt alle vrijheid die je aankunt in onze jungle en er is veel ruimte voor eigen initiatief. We hebben een platte, informele cultuur. Ons kantoor is gevestigd in Dordrecht en geloof ons; werken bij ons is een feestje.

Wij bieden:

Veel mogelijkheden voor professionele groei
25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
Toffe opdrachten met daarbij veel lol
Reiskostenvergoeding vanaf > 10 km woonafstand
Support en coaching om de jungle nog beter aan te kunnen
Één keer in de week sporten met het team
Een topteam van professionals om je heen om van te leren
Één keer in de maand een vrijdagmiddagborrel
Een passend salaris
Pensioenopbouw

Jungleproof skills

Als onze traffic-/projectmanager ben je bij ons het middelpunt in onze dagelijkse werkzaamheden. Jij weet overzicht te houden en met jouw vooruitziende en analytische blik weet jij ieder project succesvol af te ronden. Jij weet alles over onze opdrachtgevers en wat er bij hen speelt, je onderhoudt contact met hen op operationeel en commercieel niveau. Je houdt je bezig met de planning en voortgang van projecten en vormt de schakel tussen Rebellion Monkey, de opdrachtgever en leveranciers.

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opzetten en begeleiden van projecten en het verrichten van organisatorische werkzaamheden om de zaken op kantoor efficiënt en soepel te laten verlopen. Je bent ervoor verantwoordelijk dat projecten op rolletjes lopen, budgetten niet overschreden worden en dat al het werk binnen de afgesproken tijd gebeurt. Je schakelt hiervoor met verschillende partijen, zoals drukkers, fotografen en andere leveranciers.

Naast jouw traffic-/projectmanager skills ben je nieuwsgierig. Je weet door te vragen om het juiste pad in de jungle te bewandelen. Werken met deadlines vind je geen probleem en je vindt het prettig om in een dynamische omgeving te werken. Je stelt je proactief op; als iets niet linksom lukt, kijk je of het rechtsom kan. Jij geeft nooit op en vindt voor ieder probleem het juiste pad in de jungle.

Heb jij:

HBO werk- en denkniveau
Een hart voor bouwen aan sterke merken
Bureau-ervaring (in soortgelijke rol)
32 uur per week tijd
Communicatief een sterke basis en beheers je het Nederlands uitstekend (woord en schrift)

Waar wacht je dan nog op?

worden
dit jouw toekomstige collega's?

Blijf op
de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief