BEN JIJ DE GIDS IN ONZE JUNGLE?
Wij zoeken een enthousiaste officemanager!

Wij zijn Rebellion Monkey. Een creatief bureau voor merkidentiteit, merkstrategie en merkcommunicatie. Wij werken in de jungle van het bouwen van een sterk merk. Wij nemen onze klanten daarin mee op ontdekkingstocht en met de juiste overlevingstechnieken vinden we samen met de klant dé route naar een sterk merk.

De kracht van Rebellion Monkey is om deze jungle voor onze klanten inzichtelijk, toegankelijk en toepasbaar te maken. Wij zetten hun merk neer als een totaalbeleving met relevante waarden voor haar klanten en medewerkers. Kortom: een merk waarmee ze ‘the king of the jungle’ worden en concurrenten de baas blijft.

We love to share our bananas

Wij zijn eigenzinnig en een tikkeltje tegendraads. Niet omdat we zo nodig rebels willen zijn, maar omdat we vaak vinden dat het beter kan en soms ook moet om een merk verder te brengen. We lopen niet zomaar mee met de kudde – wij kijken verder. Als office manager kom je in een jong, klein en creatief team. Je krijgt alle vrijheid die je aankunt in onze jungle en er is veel ruimte voor eigen initiatief. We hebben een platte, informele cultuur inclusief een gezellige kantoorhond. Ons kantoor is gevestigd in Dordrecht en geloof ons; werken bij ons is een feestje.

Wij bieden:

Veel mogelijkheden voor professionele groei
25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
Toffe dingen maken en lol trappen
Reiskostenvergoeding vanaf > 10 km woonafstand
Support en coaching om de jungle nog beter aan te kunnen
Één keer in de week sporten met het team
Een topteam van professionals om je heen om van te leren
Eén keer in de week lunchen met het team
Een passend salaris
Één keer in de maand een vrijdagmiddagborrel
Pensioenopbouw

Jungleproof skills

Als onze officemanager ben je onze vraagbaak voor alle praktische zaken in en rond ons kantoor en zorg je ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Je schept orde in onze dagelijkse chaos en met jouw organisatorische talent en positieve energie maak jij van ons kantoor een plek waar iedereen zich thuis voelt! 

Je bent verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de dagelijkse operationele activiteiten en draagt bij aan de organisatorische efficiëntie. Je bent de persoon die bestellingen plaatst, de telefoon beantwoordt, gasten ontvangt, administratieve taken uitvoert, onze uitjes en bijeenkomsten organiseert, de agenda van Marloes beheert, vergaderingen plant en alle andere dingen die op het kantoor geregeld moeten worden.

Naast jouw officemanager skills ben je nieuwsgierig en vind je het prettig om in een dynamische omgeving te werken. Je stelt je proactief op; als iets niet linksom lukt, kijk je of het rechtsom kan.

Heb jij:

Een hart voor bouwen aan sterke merken
HBO werk- en denkniveau
Communicatief een sterke basis en beheers je het Nederlands uitstekend (woord en schrift)
24 uur per week tijd

Waar wacht je dan nog op?

worden
dit jouw toekomstige collega's?

Blijf op
de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief