DURF JIJ VAN DE PADEN AF TE WIJKEN?
Wij zijn op zoek naar een ervaren Art Director

Hello jobseeker and brandlover

Wij zijn Rebellion Monkey. Een creatief bureau voor merkidentiteit, merkstrategie en merkcommunicatie.

Wij werken in de jungle van het bouwen aan een sterk merk. Wij nemen onze klanten daarin mee op ontdekkingstocht en met de juiste overlevingstechnieken vinden we samen met de klant dé route naar een sterk merk. De kracht van Rebellion Monkey is om deze jungle voor onze klanten inzichtelijk, toegankelijk en toepasbaar te maken. Wij zetten hun merk neer als een totaalbeleving met relevante waarden voor haar opdrachtgevers en medewerkers. Kortom: een merk waarmee ze ‘the king of the jungle’ worden en concurrenten de baas blijft.

Always curious and rebellious

Wij zijn eigenzinnig en een tikkeltje tegendraads. Niet omdat we zo nodig rebels willen zijn, maar omdat we vaak vinden dat het beter kan en soms ook moet om een merk verder te brengen. We lopen niet zomaar mee met de kudde – wij kijken verder. Als Art Director kom je in een jong, klein en creatief team. Je krijgt alle vrijheid die je aankunt in onze jungle en er is veel ruimte voor eigen initiatief. We hebben een platte, informele cultuur. Ons kantoor is gevestigd in Dordrecht en geloof ons; werken bij ons is een feestje.

Wij bieden:

Veel mogelijkheden voor professionele groei
25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
Een passend salaris
Reiskostenvergoeding vanaf > 10 km woonafstand
Support en coaching om de jungle nog beter aan te kunnen
Elke maandag samen sporten
Een topteam van professionals om je heen om van te leren
Eén keer in de week lunchen met het team
Toffe dingen maken en lol trappen
Één keer in de maand een vrijdagmiddagborrel
Pensioenopbouw
Alle liefde van onze kantoorhonden Ruby en Koos

Jungleproof skills

Als Art Director ben je verantwoordelijk voor de creatieve visie van een project. Vanuit de strategie bepaal je de creatieve richting om de boodschap krachtig over te brengen met effectief beeld en sterke communicatie. Wij zoeken een ervaren en creatieve alleskunner die zowel concepten voor campagnes ontwikkelt als de visuele identiteit van merken vormgeeft. Jij weet als geen ander merk en doelgroep naadloos te verbinden. Je werkt zelfstandig én in teamverband, altijd met de ambitie om verwachtingen te overtreffen. Met je liefde voor concept en design floreer je bij uitdagingen en stuur je creatieve processen binnen strakke deadlines. Daarom past deze cruciale rol binnen Rebellion Monkey perfect bij jou. Met je werk verras je onze opdrachtgevers keer op keer.

Conceptueel denken zit in je DNA. Je bedenkt en visualiseert moeiteloos creatieve ideeën, die je natuurlijk ook deelt met je collega’s en onze opdrachtgevers. Je krijgt energie van het werken in een creatief team en werkt nauw samen met de Creative Director, Copywriters en Designers. Je streeft naar de hoogste kwaliteit en effectiviteit van ontwerpen binnen de gestelde tijd en budget. In jouw rol draag je bij aan de visie en missie van Rebellion Monkey en help je sterke merken te bouwen voor onze opdrachtgevers. Je helpt ons om creatief de volgende stap te zetten, want ook wij zijn nog lang niet tevreden.

Wij zoeken een Art Director die…

Minimaal 5 jaar bureau ervaring (in een soortgelijke functie) heeft
Consistent is en merken kan bewaken
Een echte conceptdenker is en gevoel heeft voor merkstrategie en -identiteit en -communicatie
Kritisch is en blijft
Communicatief sterk is; je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
Houdt van eigen initiatief en verantwoordelijkheid

Waar wacht je dan nog op?

Ready to rumble? Als je de ambitie hebt om te groeien, jezelf te verbeteren en mee te bouwen aan Rebellion Monkey, waar wacht je dan nog op! Laat ons zien waarom jij de perfecte match bent. Wij kijken uit naar je wow-momenten, niet alleen voor ons werk, maar ook voor onze stad, onze opdrachtgevers en ons team.

worden
dit jouw toekomstige collega's?

Blijf op
de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief