Always curious
and rebellious
enough

Wij zijn eigenwijs genoeg om nieuwe ideeën voor te stellen en te implementeren. Wij willen jou inspireren, motiveren en openstellen voor creatief denken.
Curious-and-rebellious_zw
Caption this
Wie zijn we

Hello brand and
business people

Wij zijn Rebellion Monkey. Een creatief bureau voor merkidentiteit, merkstrategie en merkcommunicatie.

Wij leven in de jungle van het bouwen van een sterk merk. Rebellion Monkey neemt jou en jouw merk mee op ontdekkingstocht. Met de juiste overlevingstechnieken vinden we de route naar een sterk merk.

De kracht van Rebellion Monkey is om deze jungle voor jou inzichtelijk, toegankelijk en toepasbaar te maken. Wij zetten jouw merk neer als een totaalbeleving met relevante waarden voor jouw klanten en medewerkers. Kortom: een merk waarmee je ‘the king of your jungle’ wordt en concurrenten de baas blijft.

Waar we energie van krijgen

We bring a curious and bright mentality to your organization.

We are rebellious enough to implement new and clear ideas to move your brand forward.

creating together is our biggest value.

Onze belofte aan jou

We shift brand thinking

De kracht van Rebellion Monkey is om de jungle voor jou inzichtelijk, toegankelijk en toepasbaar te maken.

Wij vinden dat je pas een sterk merk kunt bouwen wanneer je als organisatie weet wie je bent, waar je voor staat en wat je te bieden hebt. Rebellion Monkey zet merkdenken centraal in jouw organisatie. Wij vinden namelijk dat merkdenken jouw organisatie meerwaarde biedt. Wanneer jouw organisatie het merk centraal stelt in de bedrijfsvoering, heeft dit positief effect op de prestaties en het resultaat. Door het merkdenken binnen jouw organisatie te veranderen, transformeren we samen jouw merk van kostenpost tot meerwaarde.

Wij brengen een nieuwsgierige en open mentaliteit mee. We stellen graag vragen. Wij willen jou en jouw organisatie op scherp zetten, inspireren, motiveren en openstellen voor creatief denken. Wij vinden dat lef tonen én samenwerken van grote waarden zijn om jouw merk verder te brengen.

Ons team

THIS MONKEY PACK MOVES YOUR BRAND FORWARD

Don’t be a sheep, be a Rebellion Monkey! Naast de 10 HeadMonkeys heeft Rebellion Monkey een netwerk van specialisten die voor iedere opdracht het optimale resultaat weet te realiseren.

Wij zijn eigenzinnig en een tikkeltje tegendraads. Niet omdat we zo nodig rebels willen zijn, maar omdat we vaak vinden dat het beter kan en soms ook moet om jouw merk verder te brengen. We lopen niet zomaar mee met de kudde – wij kijken verder.

Marloes Besemer

Trends, marketing en strategie
…kan moeilijk stilzitten. Dat verklaart waarom ze naast merkstrateeg en marketingcommunicatie specialist ook gediplomeerd trendwatcher is. Binnen Rebellion Monkey stopt ze deze energie in trends-marketing-strategie. Ze kijkt samen met jou als opdrachtgever hoe een merk, product, dienst of organisatie vanaf de basis verder uitgebouwd kan worden tot een sterk merk waarvan je zegt: “Ja, dit is precies zoals wij zijn.”

Roland Zanen

Strategie, concept en design
…weet de juiste toon aan te slaan. De juiste tone of voice en tone of visual welteverstaan. Door zijn rustige en observerende houding weet Roland tot de kern te komen. Hij vertaalt de essentie van jouw merk naadloos in een heldere en inspirerende jungleproof strategie met matchende visuele uitingen.

Eveline Zwaan

Online marketing, design en DTP
…is altijd vrolijk! Wordt enthousiast van het designen van toffe middelen, offline en online. Met haar onuitputtende creativiteit visualiseert ze jouw ideeën naar verschillende communicatiemiddelen waar je blij van wordt.

Nils Witte

Creative Designer
…is altijd op zoek naar de juiste balans in vorm en functie. Schakelt net zo makkelijk tussen offline en online, als in communicatie middelen. Met oprechte interesse en een grote portie enthousiasme en  creativiteit, wijst hij jou de weg in de jungle van sterke merken.

Rolinka Versluis

Art Director
…is niet zo van de sterke verhalen, wel van de sterke ontwerpen. Bedenkt dan ook moeiteloos het ene creatieve concept na het andere. Die zijn altijd eigenzinnig en communiceren precies waar jouw merk voor staat.

Lisa de Nooijer

Grafisch Ontwerper
…combineert oog voor design met strategische know how. Deze innovatieve alleskunner specialiseert zich in mensgericht ontwerpen en vertrekt daarbij altijd vanuit de behoefte van de doelgroep. Raakt daardoor altijd de juiste snaar.

Juliette Desseaux

Projectmanagement
…loodst elk project met vaste hand richting een goed einde. Maar doet dat ook altijd met een brede lach op het gezicht. Door haar open persoonlijkheid is ze een garantie voor een fijne samenwerking. Zeg je Juliette, dan zeg je een echte verbinder.

Brenda Dekkers

Copy en concept
…Gelooft dat alles bijdraagt aan de beleving van jouw merk. Weet dat met ruim 20 jaar aan ervaring moeiteloos op papier te krijgen. Van food tot finance en van bouw tot software. Of het nou gaat om conceptontwikkeling, een post en alles daartussen in.

Chimpansee Mojo

Onze held
Chimpansee Mojo leefde 30 jaar bij een particulier in een vieze, donkere garage. Zijn dieet bestond uit spaghetti, taart en bier. Hij was veel te dik, Mojo woog 40 kilo te veel en had veel last van een weggerot gebit. Mojo was er echt verschrikkelijk aan toe.

Eenmaal veilig bij Stichting AAP was het geen gemakkelijke weg voor Mojo. Hij was doodsbang voor soortgenoten en hij wilde lange tijd niet meer eten waardoor hij veel te snel afviel. We maakten ons zo’n grote zorgen… Er was écht een wonder nodig om hem te redden.

Met engelengeduld leerden de dierverzorgers van Stichting Aap Mojo gezond te eten en te spelen met soortgenoot Freddy! Wij hebben deze held geadopteerd!

0
Join onze socials en stay tuned!
Onze tactieken

We share
our bananas

Bij ons geen onbegrijpelijk reclameblabla. Wij houden onze ideeën liever helder, concreet en toepasbaar.

We nemen je graag mee in onze manier van werken en denken. Wij vinden dat lef tonen, samenwerken én kennis delen van grote waarden zijn om jouw merk verder te brengen. Samen bouwen we een sterk merk!

Jungle news live and direct

Alleen de sterkste merken blijven overeind. Daarom brengen wij jou graag in beweging. Blijf op de hoogte van onze activiteiten.

We-share-bananas
Cookies & Bananas

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat, nemen we aan dat je dit begrijpt.