WE LIFT OFF YOUR STARTUP BRAND.

We leggen samen een goed fundament voor jouw startup merk. We geven jouw merk een vliegende start. Who says monkeys can’t fly?

Onder het motto ‘een goed begin is het halve merk’ bieden wij ons Startup Program aan om jou te ondersteunen in de cruciale startfase van jouw startup merk. Het ontwikkelen van een sterk merk is een complex en intensief traject. Wat veel aandacht verlangt van beide partijen. Wil je van een merk een echte succesfactor maken? Dan heb je een ambitieuze en toekomstgerichte visie van de gehele organisatie op merk en merkdenken nodig.

We leggen samen een goed fundament voor jouw startup merk. Waarmee maakt jouw merk het verschil? Elk merk heeft een uniek verhaal. Met behulp van ons Brand Eco Systeem geven we sturing aan jouw merk door het terug te brengen tot één zin, één gedachte of één woord. We geven jouw merk een vliegende start. Who says monkeys can’t fly?

We begrijpen dat geld in deze fase nog schaars is, maar wij kennen de kracht van ons systeem. De kracht van Rebellion Monkey is de jungle van merken bouwen inzichtelijk, toegankelijk en toepasbaar te maken. Zodat jouw merk door iedereen zowel intern als extern omarmt en gebruikt kan worden. Wij zetten jouw merk neer als een totaalbeleving met een relevante waarde voor jullie klanten en medewerkers. Wij maken jouw merk ‘King of the Jungle’. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om gebruik te maken van onze expertise. Wij coachen jou (en jouw team) naar de top en als jouw merk eenmaal ‘King of the jungle’ is, betaal je ons terug. Maar nu komt de aap uit de mouw: jij kunt zelf niet achterover gaan leunen. Wij zetten ons als jouw mentor voor de volle honderd procent in. Diezelfde inzet verwachten we ook terug. We create together, remember?

CREATING TOGETHER IS OUR BIGGEST VALUE.

Jungle news live and direct

Alleen de sterkste merken blijven overeind. Daarom brengen wij jou graag in beweging. Blijf op de hoogte van onze activiteiten.

We-share-bananas
Cookies & Bananas

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat, nemen we aan dat je dit begrijpt.