Levering en retourneren

Retourneren

BEDENKTIJD/RETOUR
We hopen natuurlijk dat je apetrots bent op je aankoop. Maar het kan voorkomen dat je toch een bestelling retour wilt sturen. Omdat het product je toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na deze annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retoursturen van jouw bestelling zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,95 per pakket. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Rebellion Monkey geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via hello@rebellionmonkey.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

PRODUCT RUILEN?
Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met hello@rebellionmonkey.nl . Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

IK HEB EEN VERKEERD BEZORGADRES DOORGEGEVEN!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor jou te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen ons best de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Wij hanteren een levertijd van 3 tot 5 werkdagen. Niet altijd lukt het ons dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Dat laten we je dan zeker weten.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 7,95 voor bestellingen die niet door de brievenbus passen

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Daar hoort bij dat je ons eenvoudig kunt contacten. Mocht je vragen hebben over het een of ander dan kun je ons bereiken via de volgende gegevens:

Rebellion Monkey
Tel: 078 333 35 46
Mail: hello@rebellionmonkey.nl
Onze domeinnaam is www.rebellionmonkey.nl
Ons vestigingsadres:
Vest 167
3311 TV Dordrecht
KVK: 71955003
BTW: NL002025564B80

Cookies & Bananas

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat, nemen we aan dat je dit begrijpt.