copywriter
gezocht

Met een MBO / HBO werk- en denkniveau, minimaal 2 jaar ervaring en minimaal 16 uur beschikbaar.
Curious-and-rebellious_zw
Caption this
Wie zijn wij

Hello jobseeker
and brandlover

Wij zijn Rebellion Monkey. Een creatief bureau voor merkidentiteit, merkstrategie en merkcommunicatie.

Wij werken in de jungle van het bouwen van een sterk merk. Wij nemen onze klanten daarin mee op ontdekkingstocht en met de juiste overlevingstechnieken vinden we samen met de klant dé route naar een sterk merk. De kracht van Rebellion Monkey is om deze jungle voor onze klanten inzichtelijk, toegankelijk en toepasbaar te maken. Wij zetten hun merk neer als een totaalbeleving met relevante waarden voor haar klanten en medewerkers. Kortom: een merk waarmee ze ‘the king of the jungle’ worden en concurrenten de baas blijft.

De baan

Jungleproof
skills

Als copywriter ben je onze King of Queen of the jungle als het gaat om teksten schrijven.
Je houdt je, binnen onze jungle, bezig met veel verschillende soorten teksten. Van het bedenken van een toffe pay-off, een post voor social media, een whitepaper tot het uitwerken van een campagneplan en contentstrategieën. Never a dull moment!

Jij bent een echte aanpakker, positief en weet onze opdrachtgevers altijd weer te verrassen met jouw originaliteit. Jij wordt blij van klantcontact, vraagt en luistert naar de behoeftes van onze opdrachtgevers en gaat daarmee aan de slag. Je denkt proactief mee en ziet kansen! Voor zowel Rebellion Monkey als voor onze opdrachtgevers.

Uiteraard kent de Nederlandse spelling voor jou geen geheimen. Want is het nu apekooi of apenkooi? We hoeven jou niets te vertellen.

Heb jij…
– een MBO / HBO werk- en denkniveau
– minimaal 2 jaar ervaring (in soortgelijke rol)
– een creatieve schrijfstijl en invalshoeken
– een hart voor bouwen aan sterke merken

Waar wacht je dan nog op!

Wat hebben wij te bieden

We love to share
our bananas

Wij zijn eigenzinnig en een tikkeltje tegendraads. Niet omdat we zo nodig rebels willen zijn, maar omdat we vaak vinden dat het beter kan en soms ook moet om een merk verder te brengen. We lopen niet zomaar mee met de kudde – wij kijken verder. Als copywriter kom je in een jong, klein en creatief team terecht. Je krijgt alle vrijheid die je aankunt in onze jungle en er is veel ruimte voor eigen initiatief. We hebben een platte, informele cultuur. Ons kantoor is gevestigd in Dordrecht en geloof ons; werken bij ons is een feestje.

Wij bieden…
– veel mogelijkheden voor professionele groei
– een passend salaris
– 1x per week sporten met het team (bootcamp onder leiding van een personal trainer)
– support en coaching om de jungle nog beter aan te kunnen
– een topteam van professionals om je heen om van te leren
– jou de kans om mee te bouwen aan een bureau met grote ambities
– 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
– reiskostenvergoeding vanaf > 10 km woonafstand

Join onze socials en stay tuned!

Jungle news live and direct

Alleen de sterkste merken blijven overeind. Daarom brengen wij jou graag in beweging. Blijf op de hoogte van onze activiteiten.

We-share-bananas
Cookies & Bananas

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat, nemen we aan dat je dit begrijpt.