content marketeer
gezocht

Met een MBO / HBO werk- en denkniveau, minimaal 3 jaar bureau-ervaring en minimaal 32 uur beschikbaar.
Curious-and-rebellious_zw
Caption this
Wie zijn wij

Hello jobseeker
and brandlover

Wij zijn Rebellion Monkey. Een creatief bureau voor merkidentiteit, merkstrategie en merkcommunicatie.

Wij werken in de jungle van het bouwen van een sterk merk. Wij nemen onze klanten daarin mee op ontdekkingstocht en met de juiste overlevingstechnieken vinden we samen met de klant dé route naar een sterk merk. De kracht van Rebellion Monkey is om deze jungle voor onze klanten inzichtelijk, toegankelijk en toepasbaar te maken. Wij zetten hun merk neer als een totaalbeleving met relevante waarden voor haar klanten en medewerkers. Kortom: een merk waarmee ze ‘the king of the jungle’ worden en concurrenten de baas blijft.

De baan

Jungleproof
skills

Als content marketeer ben je onze King of Queen of the jungle als het gaat om content creatie.
Je houdt je, binnen onze jungle, bezig met het ontwikkelen, plannen en beheren van content strategieën, marketing- en social kalenders. Je bent een creatieve verhalenverteller, hebt strategisch inzicht, feeling voor social media en uiteraard verantwoordelijk voor het schrijven van toffe content voor o.a. social media posts, whitepapers en (digitale) nieuwsbrieven.

Daarnaast zet je (online) marketing- en e-mailcampagnes op, signaleert zoekwoorden en verwerkt deze in de strategie, analyseert en stuurt bij waar nodig. Je bent in charge van diverse onlinekanalen, bent een echte aanpakker en neemt de laatste trends mee in nieuwe posts: van copy tot aan de visuals. Jij ziet kansen! Voor zowel Rebellion Monkey als voor onze opdrachtgevers.

Jij wordt blij van klantcontact en bent niet bang om zelfstandig met onze opdrachtgevers aan de slag te gaan. Je vraagt en luistert naar de behoeftes van opdrachtgevers, gaat het gesprek aan met (online) doelgroepen, vertaalt digitale trends feilloos naar strakke social media strategieën, kan werken met het Adobe pakket en maakt samen met de opdrachtgever toffe content! Kortom: met jouw ervaring en gevoel voor merken en mensen, zorg je ervoor dat je de aanwezigheid van onze opdrachtgevers als merk op verschillende kanalen waarborgt, bewaakt en de merkbekendheid vergroot. Je adviseert onze opdrachtgevers naar de juiste content strategie en helpt hen met de business doelstellingen.

Heb jij…
– een MBO / HBO werk- en denkniveau
– minimaal 3 jaar bureau-ervaring (in soortgelijke rol)
– copywriting skills
– een hart voor bouwen aan sterke merken
– goede communicatie skills en beheers je het Nederlands uitstekend (woord en schrift)

Waar wacht je dan nog op!

Wat hebben wij te bieden

We love to share
our bananas

Wij zijn eigenzinnig en een tikkeltje tegendraads. Niet omdat we zo nodig rebels willen zijn, maar omdat we vaak vinden dat het beter kan en soms ook moet om een merk verder te brengen. We lopen niet zomaar mee met de kudde – wij kijken verder. Als content marketeer kom je in een jong, klein en creatief team. Je krijgt alle vrijheid die je aankunt in onze jungle en er is veel ruimte voor eigen initiatief. We hebben een platte, informele cultuur. Ons kantoor is gevestigd in Dordrecht en geloof ons; werken bij ons is een feestje.

Wij bieden…
– veel mogelijkheden voor professionele groei
– een passend salaris
– 1x per week sporten met het team (bootcamp onder leiding van een personal trainer)
– support en coaching om de jungle nog beter aan te kunnen
– een topteam van professionals om je heen om van te leren
– toffe dingen maken en lol mee trappen
– 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
– reiskostenvergoeding vanaf > 10 km woonafstand

Join onze socials en stay tuned!

Jungle news live and direct

Alleen de sterkste merken blijven overeind. Daarom brengen wij jou graag in beweging. Blijf op de hoogte van onze activiteiten.

We-share-bananas
Cookies & Bananas

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat, nemen we aan dat je dit begrijpt.