WeDO

Ondernemend Dordrecht vindt elkaar op WeDo.
Wedo

Ondernemende Dordtenaren laten zich niet ondersneeuwen. Dat hebben ze ook in coronatijd weer laten zien. Steeds meer bedrijven weten dat samenwerken pas echt kracht is. Daaruit ontstond een behoefte. Een platform waar het MKB elkaar online ontmoet, opdrachten uitzet en waarbij ‘Support your local’ centraal staat: WeDo. 

Dordrecht heeft van oudsher een sleutelpositie in het belang van ons land. Samenwerking, daadkracht en initiatief zorgen al jaar en dag voor puur resultaat. Dordrecht is een stad van doeners en denkers, die samen zo veel meer kunnen bereiken dan alleen. Laten we samen naar die toekomst kijken. WeDo!

Wedo2

Vraag

We willen één platform voor Dordtse bedrijven ontwikkelen waar lokale diensten worden aangeboden. De naam is bedacht maar hoe moet het eruit komen te zien en hoe zetten we dit in de markt?

En dit vindt onze opdrachtgever

Rebellion Monkey is een uniek marketingconcept bureau dat van begin tot eind met je meedenkt, in de aanloop, het bedenken van de strategie en vormgeving. Ze denken snel, geven raad en daad en werken supersnel. Het is onderscheidend, gedurfd en heeft een frisse twist, waardoor je brand meerwaarde krijgt. Ze zitten goed in het Dordste en regionale speelveld en connecten met alle partijen om jouw opdracht snel vorm te geven. Zo val je op tussen alle anderen en ben je gegarandeerd verzekerd dat jouw merk een succes is! Wil je dus een frisse kijk op jouw nieuwe of bestaande merk, ga eens een banaantje eten met Rebellion Monkey!

Brigitte Warnaar
Marketing & PR Manager Deal Drecht Cities
Communitymanager WeDo 

Cookies & Bananas

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat, nemen we aan dat je dit begrijpt.