VORM

Ontwikkelt jouw toekomst!
21013 Vorm projectpagina v2_1

Een nieuw huis kopen mag wat VORM betreft een feest zijn! Het is namelijk niet zomaar een moment in je leven en het is waarschijnlijk een van de belangrijkste aankopen die je maakt. VORM doet er alles aan om je van begin tot eind mee te nemen in het nieuwbouwproces. Voorpret gegarandeerd. VORM denkt mee met het vinden van de juiste hypotheek en denken mee over de afwerking.
VORM is er voor jou! 

In de wereld om ons heen verschuift en kantelt alles en buitelen innovaties en nieuwe inzichten in een hoog tempo over elkaar heen. Probeer dan als organisatie maar eens overeind te blijven. Moet je je schrap zetten in de storm of juist meebuigen? Bedachtzaam volgen of juist vastberaden voorop gaan? Wat de organisatie in ieder geval moet doen is kiezen voor een herkenbaar profiel. Laten zien wie je bent en waar je voor staat op een geloofwaardige en consistente manier.

VORM is ervan overtuigd dat goede ondernemingsprestaties pas worden behaald als er een juiste balans is tussen de 3 P’s (People, Planet en Profit): milieu, sociale en economische prestaties. Deze drie pijlers vormen dan ook de basis voor elke beslissing  die we als organisatie nemen.

21013 Vorm projectpagina v2_2

Vraag

Voor verschillende nieuwbouw- en transformatieprojecten vroeg VORM aan Rebellion Monkey om deze in de markt te zetten en goed te positioneren. Wie zijn de doelgroepen en hoe kunnen we hen overtuigen om op eenzelfde locatie waar concullega’s ook bezig zijn met ontwikkeling, voor VORM te kiezen? Wat maakt VORM uniek en hoe spelen we in op de verschillende behoeften? En niet te vergeten, met welke boodschap en middelen bereiken we hen?

En dit vindt onze opdrachtgever

Wanneer je op zoek bent naar creativiteit, mensen die graag de handen uit de mouwen steken en, niet geheel onbelangrijk, fijn contact, dan zit je bij Rebellion Monkey helemaal goed. Ze luisteren goed naar je wensen en denken graag met je mee. Werken met RM is een feestje!

Eva Green
Coördinator Verkoop en Marketing VORM

Cookies & Bananas

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat, nemen we aan dat je dit begrijpt.