NoviPrint

Kan niet, bestaat niet!
Header September 2000x1000px

Noviprint is dé specialist op het gebied van etiketten in de Drechtsteden. En met recht! Altijd open voor een uitdaging en alles is er mogelijk. Noviprint levert naast perfect op maat gemaakte etiketten ook alle toebehoren om zelf aan de slag te gaan. Een printer die precies bij jouw eisen past, het juiste onderhoud van alle onderdelen en alles wat er in een printer thuis hoort vind je bij deze totaal aanbieder. Maar… je moet niet alleen mooie producten hebben, je moet ook zichtbaar zijn naar je klanten! Dat is waar marketingbureau Rebellion Monkey in het verhaal komt.

NoviPrint website 1365x725_Tekengebied 1

Vraag

Toen Noviprint met Rebellion Monkey in contact kwam stond er één ding boven aan hun lijstje: Naamsbekendheid. En waar dat vandaan kwam? Noviprint had de wens om de beste etiketten leverancier van Nederland te worden. Een goede doorontwikkeling op de voormalige huisstijl en de website was vereist, om op die manier meer zichtbaarheid te creëren.

En dit vindt onze opdrachtgever

‘Een echt Dordts bedrijf met toch wel een ‘Rotterdamse’ mentaliteit. Net even anders zijn dan anderen, dat is wie wij bij NoviPrint zijn. Maar wij vinden het belangrijk dat wij dit niet alleen zijn, maar ook uitstralen naar de klanten toe. Maar hoe doe je dat? Om deze vertaalslag te maken hebben wij Rebellion Monkey gevraagd ons hierbij te helpen. We zijn begonnen met brainstormsessies om de identiteit van NoviPrint goed op papier te krijgen tot uiteindelijk een website gemaakt door Rebellion Monkey waar wij trots op zijn! Het tikje anders wat wij zijn, heeft Rebellion Monkey goed vastgelegd! Samen met Rebellion Monkey kunnen wij dit nu verder uitbreiden naar al onze andere marketingactiviteiten!’

Bianca van Middendorp – van Stam
NoviPrint

Cookies & Bananas

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat, nemen we aan dat je dit begrijpt.