Linex

Vanaf de top overzien we alles!
Construction,Site,For,A,New,Roof

Een dynamische wereld waarin je elke dag wordt uitgedaagd om de ‘next step’ te zetten, Linex tekent er voor! Zij verwelkomen je in de wondere wereld van prefab daksystemenen. En als doel? Samen naar de top! Vanaf die top overziet Linex alles. Alle projecten worden dan ook met verve gerealiseerd. Marketingbureau Rebellion Monkey helpt dan ook graag mee om al die dromen en doelen te realiseren.

Linex beeld sfeer 1365x725px v1_2

Vraag

Linex zocht in eerste instantie naar de uitwerking van een strak verkoopplan… Maar al snel bleek dat daar zo veel meer bij komt kijken. Een sterke positionering, communicatiestrategie met de juiste kernwaarden en een goede waardepropositie, daar moest op gefocust worden. Aan Rebellion Monkey de eer om dat traject te begeleiden.

Linex beeld sfeer 1365x725px v1_3

En dit vindt onze opdrachtgever

“Marloes heeft ons geadviseerd in het traject om onze kernwaarden te bepalen en onze missie en visie goed in kaart te brengen. In diverse sessies hebben we met een werkgroep gevisualiseerd waar Linex voor staat en wat Linex wil betekenen voor haar klanten. Marloes leerde Linex kennen, luisterde goed naar onze wensen en wist ons door de juiste vragen te stellen op de goede weg te helpen en de juiste strategie te bepalen. Wij hebben de samenwerking als heel prettig en inspirerend ervaren en zijn erg blij met het resultaat.”

Sonja van Dijk
Linex

Cookies & Bananas

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat, nemen we aan dat je dit begrijpt.