Hendrique

De wijk waar je je thuis voelt.
Hendrique-logo-1365px

Midden in de populaire wijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht wordt een bijzonder project gerealiseerd… Hendrique! Een samenkomst van nieuwe innovaties op het gebied van wonen en de pracht van de typerende jaren ’30 architectuur. De Gebroeders Blokland, initiators en uitvoerders van dit project, hebben oog en oor voor alles wat er speelt. Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel. Bouwen kunnen ze als de beste, maar ook de juiste communicatie speelt een belangrijke rol.

Magazine en kaarten mockup Hendrique 1365x725px

Vraag

Zo’n mooi project als Hendrique had de juiste publiciteit nodig. Maar omdat er veel concurrentie heerst, kwam de vraag aan Rebellion Monkey om de communicatie voor Hendrique een eigentijdse uitstraling mee te geven, die echt anders dan anders is, om zo sterk mogelijk op te vallen. 

Magazine-mockup Hendrique 1365x725

En dit vindt onze opdrachtgever

Rebellion Monkey heeft samen met ons in een merksessie het DNA van het project vastgesteld en vervolgens de huisstijl en look & feel voor ons ontwikkeld. Deze sessie was met het gehele projectteam inclusief de betrokken makelaars, waardoor er een goed draagvlak gecreëerd werd. Het was prettig om op deze manier goed inzicht te krijgen op de focuspunten voor de marketing en een uitgangspunt te hebben voor de ontwikkeling van de huisstijl. Het merkpaspoort dat daaruit voortkwam was een fijne toevoeging. Het is een PDF geworden die handig is om te delen met aangehaakte partijen om de juiste huisstijl en sfeer consequent en consistent door te voeren. Rebellion Monkey heeft een snelle reactietijd, stellen vooraf vragen zodat we sneller tot een goed eindresultaat zijn gekomen en hebben alles tot in de puntjes geregeld!

Janet Jong-Loeve
Gebroeders Blokland

Cookies & Bananas

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat, nemen we aan dat je dit begrijpt.