Cup of Joe

Denim that fits your day.
21013 Cup of Joe v2_Tekengebied 1 kopie 2

Beeld je iemand in van wie je houdt. Iemand waarvan je het heerlijk vindt om heel de dag om je heen te hebben. Cup of Joe geeft je het gevoel van die iemand. Geïnspireerd door een ‘everyday lifestyle’, kan een spijkerbroek van Cup of Joe naar elke gelegenheid gedragen worden. Want aan het eind van de dag, is je dag zo goed als je denim. 

Kun je je nog een wereld zonder spijkerbroeken bedenken? Cup of Joe ook niet. Denim is essentieel in het leven, net als een goede kop koffie. Dat is exact waarom Cup of Joe het simpel wil houden. We zijn op een missie om plezier toe te voegen aan denim. En het allerleukste? Cup of Joe wil dat plezier elke dag met je delen! 

21013 Cup of Joe v2_Tekengebied 1 kopie 3

Vraag

Bij Rebellion Monkey kwam de vraag: Hoe positioneren we Cup of Joe Denim als het spijkerbroeken merk voor iedereen en welke strategie hanteren we om dit kenbaar te maken?

En dit vindt onze opdrachtgever

Cup of Joe Denim is hét spijkerbroekenmerk voor iedereen. In veel landen, waaronder Nederland, wordt het merk steeds populairder. Maar om echt door te groeien op de Nederlandse markt zocht Cup of Joe een marketingpartner om niet alleen mee te sparren, maar resultaten mee te boeken.

Een bijzondere samenwerking ontstond tussen Cup of Joe en Rebellion Monkey. Na een goed eerste gesprek zijn Marloes en Roland naar ons hoofdkantoor in Izmir gevlogen om alle betrokkenen volledig te overtuigen over welke weg we moeten inslaan.

De identiteit en visie van Cup of Joe zijn bepaald door middel van hun zelfontwikkelde kernwaarden tool. Zo werd niet alleen het bedrijf in kaart gebracht op strategisch niveau, maar ook wij als personen. Met als resultaat? Een volledige merkstrategie waar we allen achterstaan. Inmiddels zijn we op dreef om de nieuwe website te lanceren en de communicatiestrategie toe te passen, waar Rebellion Monkey ons in adviseert en bijstaat in de uitvoering.

Nico Hensen
General Manager – COJ Trading Company BV

Cookies & Bananas

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat, nemen we aan dat je dit begrijpt.