Constructif

Waar niet de bakstenen, maar de mensen centraal staan.
2020_06_25_Constructif_0001

Bouwen aan tevredenheid… Klinkt goed! Maar achter zo’n slogan moet een geoliede machine staan. Constructif straalt die vastberadenheid uit. Zo onderhouden en beheren ze bestaand vastgoed, in zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Maar het bijzondere is, dat hier niet de bakstenen centraal staan, maar de mensen. Zowel de bewoners of gebruikers van een pand, maar ook vooral de vakmensen die bij hen over de vloer komen. Constructif groeit als kool en heeft het zijn doel gemaakt om een grote rol te spelen in de toekomst. Maar daar komt meer bij kijken dan op het eerste oog zichtbaar is…

Tender de Kuil Mockup

Vraag

Constructif is 3 jaar geleden ontstaan uit een fusie tussen twee partijen. Maar zo’n fusietraject is knap lastig. Hoe brengen we twee bedrijven tot één en blijven we beide cultuurwaarden respecteren? En hoe gaan we dat verder positioneren in de markt? Constructif kwam tot de conclusie dat voor dit gehele project Rebellion Monkey de juiste partij was.

En dit vindt onze opdrachtgever

Constructif bouwt aan tevredenheid. Dat is waar we ons al jaren dagelijks voor hebben ingezet en nog zeker jaren zullen voortzetten. Inmiddels zijn we niet meer weg te denken uit het straatbeeld en bouwen we verder aan mooie samenwerkingen. Zo ook onze samenwerking met Rebellion Monkey.

Maar 3 jaar geleden, waren we nog niet wie we nu zijn. We zochten een partner die onze fusie tussen twee bedrijven goed kon begeleiden en daarna ook verder met ons naar de toekomst wilde kijken. Rebellion Monkey is vanaf de start van onze fusie betrokken geweest bij het bedenken van de naam, de merkstrategie en communicatie-uitingen. Het gevolg is een langetermijnvisie en samenwerking waar we erg trots op zijn. Het team van Rebellion Monkey zien wij inmiddels niet langer als partner, maar echt als collega’s. Ze verzorgen onze marketinguitingen zowel online als offline en realiseren onze plannen op dagelijkse basis, waardoor ze veel werk uit handen nemen. Een waardige sparringpartner op strategisch vlak, maar welke ook operationeel als collega impact wil maken!

Erik Stam
Directeur innovatie
Constructif

Cookies & Bananas

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat, nemen we aan dat je dit begrijpt.