We share our bananas

Wij vinden dat lef tonen, samenwerken én kennis delen van grote waarden zijn om jouw merk verder te brengen.

Whitepapers

Ready to use jungle tactics

Rebellion Monkey is heerser in de jungle van merken bouwen. Wij weten welke wetten er gelden en welke paden leiden naar een sterk merk. Dat houden we niet voor ons zelf, wij willen die ondoordringbare jungle van merken bouwen voor jou inzichtelijk maken.

Brand Eco System

Wij hebben een praktisch systeem ontwikkeld, Het Brand Eco System. Deze inzichtelijke methode werkt vanuit het hart van jouw organisatie. In 5 fases bouwen we jouw merk van binnenuit op.

BowTie strategy

Van strategie naar communicatie, hoe dan? Deze inzichtelijke infographic helpt jouw en plan te maken voor je communicatie. In 3 fases maken we van jouw doelgroep een klant.

Sessies

Just need a bright mind for one day

Rebellion Monkey neemt jou en jouw merk mee op ontdekkingstocht. Met de juiste overlevingstechnieken vinden we de route naar een sterk merk. Samen met jou bepalen we de grote uitdaging voor die dag. Wij willen een nieuwsgierige en open mentaliteit binnen jouw organisatie brengen. Wij willen jouw team inspireren, motiveren en openstellen voor creatief denken.

We zijn hard aan het werk om deze sessies vorm te geven. Toch nieuwsgierig of nu al behoefte aan een sessie? Neem dan contact op!

Workshops

Rumble in the jungle

Wij zijn eigenzinnig en een tikkeltje tegendraads. Niet omdat we zo nodig rebels willen zijn, maar omdat we vaak vinden dat het beter kan. Bij Rebellion Monkey is iedereen welkom om in een gezellige, relaxte sfeer zijn ‘inner monkey’ te voeden. Dat doen we met workshops, lezingen of interessante sprekers én door ideeën uit te wisselen natuurlijk!

We zijn hard aan het werk om deze workshops vorm te geven. Toch nieuwsgierig of nu al behoefte aan een workshop? Neem dan contact op!